Jeta Osh Qef
Home

I riu del në rrugë dhe pyet vajzat se sa herë masturbohen, përgjigjia e njërës është e tëpërt
Nga: E.Selimi | Publikuar më: 11.01.2017, 00:08

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një youtuber duke përtuar të hapë librin e biologjisë dhe të mësojë rreth seksualitetit të femrave, vendosa të dalë në rrugë me një mikrofon dhe kamera dhe t'i pyesë vetë ato.

Pyetja që ai u bëri shumë vajzave në rrugë ishte: Sa herë masturbohesh?

Ndërsa disa u treguan shumë të turpshme dhe nuk folën e disa të tjera tregonin se nuk dinin anglisht, një flokëkuqe e pranoi se ajo masturbohet tërë kohës, përpara punës, gjatë punës etj.

Por më e bukura qëndron në faktin se njëra nga vajzat teksa u pyet nëse masturbohej e puthi djalin në buzë.