Jeta Osh Qef
Home

Disa mënyrat se si të kursejmë karburantin e makinës
Nga: E.Rira | Publikuar më: 14.03.2017, 14:33

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Kohët e fundit çmimi i karburantit të makinave është rritur, dhe siç dihet është një kosto e madhe kur lëviz shpesh me makinë.

Më poshtë do të listojmë disa hapa të cilat ndihmojnë për të mos harxhuar shumë karburant në makinë dhe për t'i shpenzuar paratë për diçka tjetër. Duke kursyer sa më shumë karburant në makinë, mund t'i shpenzojmë paratë për diçka tjetër.