Jeta Osh Qef
Home

Masakër në malet e Kukësit, sharrohen pemët shekullore
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 16.07.2017, 14:31

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Denoncimet për prerjet e pemëve nuk kanë munguar në redaksinë tonë. Masakra e radhës po ndodh në malet e Kukësit dhe fotot që kanë ardhur tregojnë se çdo gjë e gjelbër në ato pyje po shfaroset.

Shikoni se çfarë bëhet në malet e Kukësit. I kanë marrë me radhë deri në Komunën e Malit të Zi, në Shemri. Janë pemë shekulore",- ka shkruar qytetari.

Dihet se pemët janë kryesore për pastrimin e ajrit, por me sa duket pushtetarët kanë vendosur të na lënë pa oksigjen.