Jeta Osh Qef
Home

Djali takon arinjtë në Theth
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 03.08.2017, 18:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një djalë i cili kishte shkuar si turist në Theth ngeli pa fjalë kur në një bujtinë vuri re disa këlyshë ariu të cilit ishin mjaft miqësorë.

Ai madje luajti dhe bëri video me ta njëlloj sikur të ishte duke luajtur me ndonjë fëmijë.

Djali ka mbetur i mahnitur nga eksperianca që kaloi dhe vendosi ta ndajë atë me ne. Ai shprehet se fillimisht kishte pak frikë t’i prekte por më pas gjithçka kaloi dhe të gjithë ia kaluan mjaft bukur.

Në fakt arinjtë e vegjël duket që janë mjaft miqësorë dhe të mësuar me njërëzit. Mesa duket në trojet shqiptare, mikëpritja është një virtyt jo vetëm i njerëzve por edhe i kafshëve.