Jeta Osh Qef
Home

5 profecitë “e frikshme” që u parashikuan në vitin 1990 dhe sot janë realitet në shtëpitë tuaja
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Tue Sep 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Disa njerëz janë të lindur me dhuntinë e profecisë dhe njëri prej tyre ishte Nostradamus, por i tillë ishte edhe Steve Jobs, i cili jo vetëm që e parashikoi të ardhmen por bota ishte në “mëshirë” të tij. Dhe sigurisht, nuk mund të harrojmë Bill Gates, i cili në vitin 1990 parashikoi 5 gjëra që më pas u bënë realitet.

Ato vijojnë si më poshtë: