Jeta Osh Qef
Home

“Rruga po çahet më dysh në mes të Fierit”, arsyeja do t’ju tmerrojë
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 12.09.2017, 18:10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një denoncim i pazakontë ka mbërritur në redaksinë tonë nga Fieri. Nëse keni menduar se vetëm urat shkatërrohen kur kalojnë makina me pesha që nuk mund t’i mbajnë e keni gabim.

Këtë e vërtetojnë më së miri disa foto të ardhura në redaksinë tonë. Në to shikohet mjaft qartë se si është rruga është ndahet më dysh vetëm për shkak të një boti me ujë.

Kjo rrugë nuk ka as një vit që është bërë. U desh vetëm që të kalonte një botë me ujë dhe të çahej më dysh. Sa po vjen edhe po çahet më shumë, lajmëruan edhe policinë po ata nuk po bëjnë asgjë”-ka shkruar qyetari për JOQ.al.

Me sa duket cilësia e materialeve që është përdorur nga bashkia e Fierit për të shtruar këtë rrugë ka qenë e nivelit më të ulët, derisa nuk ka mundur të mbajë as peshën e një boti me ujë.

Në fund të gjithë kësaj mund të themi vetëm se gjëra të tilla ndodhin vetëm në vendin tonë.