Jeta Osh Qef
Home

Meshkujt që martohen me këto femra janë më të lumtur se të tjerët
Shkruar nga: F Gjoni | Publikuar më: Tue Sep 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

1

Disa meshkuj duket se kanë më tepër fat se të tjerët, e kjo vlen për zgjedhjen e partneres që bëjnë.

Sipas një studimi të kryer nga departamenti i psikologjisë së Universitetit të Namibia,, u zbulua se meshkujt të cilët janë në një lidhje me femra të kolme apo martohen me to, janë 10 herë më të lumtur sesa ata që janë në marrëdhënie me femra “elegante”.

Për të argumentuar këtë studim ata kanë listuar disa arsye:

– Le të themi më shumë kile, më shumë dashuri

– Meshkujt vdesin për ushqim, po ashtu edhe kjo kategori femrash

– Ato mund të gatuajnë shumë mirë dhe mënyra për t’i rrëmbyer zemrën një mashkulli është përmes stomakut

– Përqafimet e tyre janë më të këndshme

– Janë më “funny”. Më shumë të qeshura, pra më shumë lumturi

– E kanë shumë të thjeshtë t’i blejnë dhurata. Disa çokollata do të ishin ideale

– Nuk ka nevojë për dieta. Palestra ta shpif gjithsesi, apo jo?