Jeta Osh Qef
Home

Ndiqni LIVE prezantimin e iPhone 8
Nga: M.Gjini | Publikuar më: 12.09.2017, 19:59

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Mijëra të pranishëm në teatrin “Steve Jobs” në Kaliforni janë duke ndjekur në këto momente prezantimin e iPhone 8. Bashkë me të, po prezantohen edhe produktet e reja të kompanisë Apple, si iPhone X, dhe  iPhone 8 Plus.

Ky event po transmetohet drejperdrejtë edhe për të gjithë të interesuarit në mbarë botën.

Ndiqni në vijim transmetimin live.