Jeta Osh Qef
Home

8 gjëra që Apple na i fshehu për iPhone X
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 13.09.2017, 12:29

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Ditën e martë Apple na tregoi shumë detaje në lidhje me iPhone X, përfshirë faktin që do të ketë karikim përmes wireless-it, kamera të përsosura dhe një bateri jetëgjatë, sikurse që është edhe kundër ujit.

Ky smartfon ka shumë ndryshime lehtësisht të dukshme nga iPhonët e tjerë, por nuk janë të pakta edhe ngjashmëritë me to. Megjithatë, ka disa gjëra të rëndësishme, të cilat ndoshta nuk i dini ende dhe ne po jua rendisim më poshtë.

Burimi: Mashable - Përshtati: JOQ.al