Jeta Osh Qef
Home

Shokon fizikani: Uraganin Irma e krijuan, ju tregoj se kush e bëri
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 13.09.2017, 13:44

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Fillimisht uragani "Irma" shkaktoi kaos në Karaibe dhe më pas filloi lëvizjen drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Por gjatë ditës së sotme intervista e fizikantit Michie Kaku është bërë virale në rrjet. Ai ka ngritur dyshime të forta se shkaku i këtij uragani mund të kenë qenë eksperimentet.

Fizikanti ka shpjeguar më tej se eksperimente të tilla zhvillohen me sukses nëpër laboratorë dhe se mund të krijohen stuhi me ndihmën e laserëve dhe joneve.

Ai gjithashtu ka theksuar se amerikanët, gjatë luftës në Vietnam, kishin shkaktuar reshje të rrëmbyera me ndihmën e eksperimenteve të tilla.