Jeta Osh Qef

Meshkuj, këto pozicione në seks mos i provoni
Publikuar më: Sat 03, 2017 13:17

Jo të gjitha pozicionet gjatë një akti seksual janë të favorshme për meshkujt. Sipas kërkuesve shkencorë në Brazil, meshkujt mund të pësojnë frakturë të penisit kur femra është sipër si dhe kur praktikohet stili i qenit.

Sipas studimit të publikuar në “Advances in Urologly”, kur femra qëndron sipër, ushtron forcë me peshën e saj mbi organin mashkullor, të cilën e kupton vetëm kur mashkulli ulëret.

Për të gjithë ju meshkujt, pozicioni më i sigurtë gjatë marrëdhënies seksual është misionari, ku është rreziku për thyerje është 21%.

Gjatë 13 viteve, doktorët kanë ekzaminuar pacientë të ndryshëm për të dalë në këtë përfundim.