Jeta Osh Qef
Home

Gruaja juaj është anorgazmike? Vetëm kështu mund ta shpëtoni marrëdhënien tuaj
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Tue Oct 17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Si ta zbuloni nëse një grua kalon në orgazmë? Çfarë këshille duhet të ndiqni për të shijuar marrëdhënien tuaj në maksimum?

Gratë anorgasmike kanë një detyrë të vështirë. Ato nuk mund të arrijnë orgazmën dhe janë të mbushura me zhgënjim të vazhdueshëm, por kjo nuk do të thotë se është kurrsesi e pamundur.

Portali “Universi Alessandra” ndau disa këshilla për t’u marrë parasysh në marrëdhënien intime kryesisht me partneren:

-Masturbimi mund të jetë një mundësi për t’ju ndihmuar të njihni zonat erogjene të partneres tuaj dhe është rruga më e shpejtë për shumë njerëz për të arritur orgazmën.

-Nëse klitorisi stimulohet, kjo do të jetë edhe më e lehtë. Ekspertët rekomandojnë që kjo të bëhet në një kohë kur jeni duke “shijuar” njëri-tjetrin dhe jeni të përqendruar në aktin seksual.

-Të qenit i relaksuar është gjithashtu jashtëzakonisht i rëndësishëm, sepse nëse e gjen veten duke menduar për problemet e ndryshme që keni, mund të shpërqendroheni nga momenti dhe ta vështirësoni arritjen e orgazmës.

-Pozicionet seksuale janë gjithashtu të rëndësishme, pasi shumë klitoris-e fshihen direkt në kockën e legenit dhe vetëm duke i gjetur pikën mund të stimulohen. Lëvizjet që kryhen janë gjithashtu relevante në kohën e aktit seksual. Mos harroni ta kontrolloni ritmin e lëvizjes tuaj sepse edhe kjo është shumë e rëndësishme.

Sipas portalit të përmendur, vetëm 25% e grave arrijnë të kenë orgazmë përmes depërtimit vaginal, forma më e zakonshme është masturbimi, e ndjekur nga seksi oral për meshkujt.