Jeta Osh Qef
Home

Kujdes me WhatsApp, nëse dërgoni foto intime mund të përfundoni në burg
Nga: D.Cani | Publikuar më: 22.10.2017, 15:30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Për shkak të bisedave sekrete të WhatsApp-it, një numër i madh njerëzish përfitojnë nga realizimi bisedave intime në grupet e tyre të bisedimeve, por kjo së shpejti mund të ndryshojë edhe të bëhet dënueshme me burg.

"Paketat" e njohura, të cilat janë fotografi ose video intime, i përkasin të rinjve që u besuan partnerëve të tyre dhe u lejuan të kapnin momentin me kamerën e telefonit celular duke besuar se do të ishin "vetëm për sytë e tyre", por i kanë shpërndarë ato më pas.

Në shumë vende që dërgojnë këtë përmbajtje është e paligjshme, megjithatë, në Shqipëri dhe Kosovë duhet të jetë gjithashtu.

Kjo njihet si "hakmarrjeje pornografike", akti i shkëmbimit të përmbajtjes seksuale të një personi pa lejen e tjetrit. Dhe kjo mund të dënohet edhe me 5 vjet burg.

WhatsApp_DW7F8F_3528844b