Jeta Osh Qef
Home

Përdorni zbardhues për rrobat, pasi të lexoni këto do e largoni urgjent nga shtëpia
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Sun Oct 22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Zbardhuesi i rrobave që ka në përmbajtjen e tij klor është një nga produktet më të përdorura nga gratë.

Por aroma që lëshon ka një ndikim të madh në sistemin nervor, të frymëmarrjes dhe në atë imunitar, duke shkaktuar reaksione alergjike, astmë, autizëm dhe madje edhe kancer.

Ekspozimi ndaj tij shkakton simptoma si dhimbje gjoksi, përzierje, kollitje, pneumoni, sy, hundë dhe fyt të acaruar.

Ai është gërryes ndaj syve, mushkërive, lëkurës dhe organeve të tjera.

Nëse keni fëmijë të vegjël në shtëpi largojeni menjëherë nga shtëpia këtë produkt.