Jeta Osh Qef
Home

Facebook bën ndryshimin e madh, kryefaqja do të ndahet në dy pjesë
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: Tue Oct 24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Fb

Asgjë nuk është falas në këtë botë!

Facebook ka nisur eksperimentin e radhës për të shtuar të ardhurat. Kompania ka njoftuar se në gjashtë shtete të botës do ta ndajë kryefaqen në dy pjesë.

Njëra do t’u kushtohet postimeve normale të përdoruesve (foto, statuse, këngë, etj.), kurse tjetra postimeve të sponsorizuara nga kompani të ndryshme.

Pra, postimet personale me ato komerciale nuk do të jenë në të njëjtën kolonë. Qëllimi nuk sjell dilema: Mark Zuckerberg do të nxisë kompanitë të investojnë për reklamim.

Eksperimenti fillimisht do të zhvillohet në Bolivi, Kamboxhia, Guatemala, Serbi, Sllovaki dhe Sri Lanka. Natyrisht, ndryshimi nuk është përfundimtar.

Përshtatur nga "Reuters" /JOQ.al