Jeta Osh Qef
Home

Një vrimë që thith ujë në Belsh
Nga: A.Shehaj | Publikuar më: 11.11.2017, 09:35

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Një vrimë që thith ujë nga liqeni i Belshit në rrethin e Elbasanit ka shtuar kureshtjen tek banorët.

Vrima në liqen thith ujë vazhdimisht në formë hinke.

Fenomeni i rrallë natyror është parë në liqenin e Marinës dhe besohet se ndodh për shkak të gropave të karstit, të cilat thithin ujin në brendësi.