Jeta Osh Qef
Home

Ka disa gjëra që çdo mashkull duhet t’i dijë, janë shumë të rëndësishme
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Tue Nov 14

 • Share
 • Share
 • Share
 • Share

Gjithmonë do ju serviret një shumëllojshmëri e recetave rreth asaj se si një njeri duhet të jetë.

Disa mund të ju kërkojë të blini gjëra, ndërsa të tjera mund të fokusohen në zgjerimin dhe investimin në arsim.

Ndërsa disa gjëra tjerë janë ekzaktësisht ato që duken më të parëndësishme, por që realisht janë një mungesë e madhe për meshkujt.

Këtu janë disa nga “betejat” që çdo mashkull duhet t’i kalojë.

 1. Mësoni të lidhni një kravatë.
 2. Ndërroni vetë gomën e makinës.
 3. Lufto,domethënë bëhu i zoti të mbrosh veten me qetësi dhe maturi.
 4.  Mëso si të qepësh. Nëse mendon që ngjitësi është zgjidhja për gjithçka je shumë gabim.
 5. Fol në mënyrën tënde për gjithçka dhe do dini të klaoni çdo situatë.
 6. Lexo me qetësi dhe ngadalë. Nëse do të mbash mend çdo gjë që lexon, duhet të mësosh të lëvizësh sytë po aq avash sa truri ta “përtypë” atë që po shihni.
 7. Mbani një bar të vogël gjithnjë në shtëpi
 8. Dhuro sa më shumë lule.
 9. Menaxho stresin
 10. Mëso të përdorësh lavatriçen
 11. Mëso si të ndalosh një zënkë.
 12. Ji një gentelman.