Jeta Osh Qef
Home

VIP-at e shndërruar nga ndërhyrjet dhe operacionet plastike, vitet nuk ecin për to
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Tue Nov 14

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Tashmë operacionet janë bërë gati-gati diçka që e bëjnë të gjithë, kuptohet kush ka mundësi ekonomike. Por, mbani mend ju nuk jeni të shëmtuar, thjesht jeni të varfër ndoshta.

Kështu, edhe në Shqipëri shumë personazhe të njohur kanë bërë ndërhyrje dhe dallimi është i dukshëm, megjithëse shumë prej tyre thonë që e kanë për shkak të viteve apo make up-it.

Në 10 personazhet e mëposhtme do shikoni se sa shumë kanë ndryshuar këto femra të show-bizit.

Le t’i hedhim një sy dhe jepni mendimin tuaj në koment për paraqitjen e këtyre femrave shqiptare.