Jeta Osh Qef
Home

Këto pamje do ju habisin, kirurgët heqin penisin dhe formojnë një vaginë
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: Sun Nov 26

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Një video nga Shoqata Evropiane e Urologjisë po bëhet virale në median online pasi tregon procesin se si kirurgët presin penisin dhe testikujt, dhe pastaj e formojnë një vaginë. Kështu mund të ndryshohet gjinia nga mashkull në femër.

Po ashtu, vagina e re ka edhe klitorisin, me të cilin këta persona që i nënshtrohen një operacioni të tillë mund të arrijnë edhe orgazëm.

Shpesh ndërrimi i gjinisë është përqafuar nga shumë persona të cilët kanë preferuar të ketë trupin që duan. Në ditët e sotme, janë të shumtë meshkujt që kthehen në femra duke iu nënshtruar operacioneve tëtilla. Por, përpara se të bëjnë një gjë të tillë ata duhet që së pari të marrin dy aprovime nga psikologët, terapi me hormone dhe të jetojnë ‘si femër’ për 18 muaj.

Veç kësaj, edhe emri duhet që të ndërrohet në mënyrë legale dhe ta ketë emrin e një femre.

Më poshtë mund të shihni videon, sigurisht të animuar.