Jeta Osh Qef
Home

QUIZ: Gjeni filmat e huaj duke lexuar këto batuta
Nga: L.Çela | Publikuar më: 30.11.2017, 00:01

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Më parë ju kemi sfiduar me shtatë pyetje me batuta nga filmat shqiptarë dhe keni shkëlqyer, kështu që sot do t'jua vështirësojmë punët. Kemi përgatitur shtatë batuta nga filma të huaj dhe ju duhet të gjeni titujt e filmave përkatës. /JOQ.al