Jeta Osh Qef
Home

S’ka abone/Qytetarët bllokojnë rrugën nacionale në Kamëz
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Thu Nov 30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Sot në Kamëz po zhvillohet një protestë sa problematike dhe aq e drejtë për banorët e kësaj zone.

Protesta po zhvillohet në rrugë duke bllokuar gjithë qarkullimin në rrugën nacionale.

Banorët janë të irrituar me faktin se ende nuk kanë dalë në shitje abonetë dhe që nesër do u duhet të paguajnë për transportin pasi është data 1 dhjetor.

Vonesa në nxjerrjen e aboneve është një abuzim në kurriz të qytetarëve të cilët duhet të paguajnë për shërbimin e transportit urban dhe ndërkohë do marin edhe abonenë pasi të dalin abonetë.

Mendohet se shkak i vonesave në nxjerrjen e aboneve, mund të jetë për shkak të pushimeve te administratës gjatë festave të këtyre ditëve.

Si gjithmonë, problemet nuk parandalohen por duhet të dalë populli të protestojë që të merren masa. Dhe kjo, deri në ripërsëritjen e problemit, është e sigurtë që do përsëritet.