Jeta Osh Qef
Home

Këto janë 5 llojet e zonës intime te femrat, estetistja: Jua them unë cilën preferojnë meshkujt
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Tue Dec 5

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Gratë kanë forma të ndryshme të vaginës, megjithatë një numër i madh mendojnë se zona e tyre intime është “e shëmtuar” ose thjesht “jo normale” dhe këtë frikë e shpalosin gjatë seksit.

Estetistja Mel, e specializuar për depilime intime, tha se ka parë mijëra vagina dhe për këtë ka mundur të klasifikojë llojet e grave sipas zonës intime dhe mënyrës se si bëjnë seks.

Gjithashtu Mel, thotë që gratë duhet të kenë siguri në trupin e tyre dhe të mos ngurrojnë para partnerit.

Le të shohim renditjen sipas vagjinave që ka bërë estetistja e specializuar:

1.Miss Barbie: Ky lloj i zonës intime është ajo që burrat preferojnë gjatë seksit, megjithatë shumë pak gra e kanë. Kjo lloj vagjine është e vogël dhe jo me “tule”.

2.Znj.Cortinas: Kjo vaginë është më e zakonshmja tek gratë. Në përgjithësi ky lloj i zonës intime haset shumë shpesh edhe në filmat me pullë të kuqe. Buzët e kësaj vagine janë të mëdha dhe nuk duket të vjetra.

3.Znj. Horseshoe: Kjo lloj vagine është më pak e zakonshme, por burrat që kanë përvoja të shumta seksuale mund ta dinë se për çfarë bëhet fjalë. “Horseshoe” e ka marrë emërtimin nga "hapja" në pjesën e sipërme, përmes së cilës shtrihen buzët më të trasha, ndërsa ato më të holla janë të mbuluara nga ato të poshtmet.

4.Znj. Buñuelo: Kjo është më e shpeshtë tek femrat dhe është shumë e ngjashme me "Miss Barbie ", ndryshimi është se buzët" fryhen më shumë " për shkak të madhësisë së kockave pubike. Kjo formë preferohet nga meshkujt që të kenë një seks më të mirë.

5.Miss Tulipan: Ky lloj është emëruar për ngjashmërinë e vaginës me fshikëzën e kësaj lule. Buzët e vaginës janë shumë të ekspozuara si nga poshtë edhe lart. Burrat nuk e preferojnë këtë lloj, sepse një femër me këtë formë ka pasur shumë përvoja seksuale.