Jeta Osh Qef
Home

Kur kapesh në momentin më të papërshtatshëm, fotografia del perfekte
Nga: S.Bardhi | Publikuar më: 06.12.2017, 08:31

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Në një ambient gjithçka varet tek perspektiva juaj për të kapur këndin e fotos, por që ndonjëherë duhet edhe shkathtësia që shkrepja të bëhet në kohën e duhur.

Kur je në kohën dhe vendin e duhur, fotoja padyshim që do jetë epike dhe me sa duket edhe kjo galeri që do sjellim më poshtë është e tillë.

15 fotografi që duket sikur kanë ngrirë momentin apo janë montazh, por me gjasë shumica prej tyre janë shkrepur paksa “gabimisht”. Gjithsesi, gjykojini vetë.