Jeta Osh Qef
Home

Futen në palestër dhe duken normale, por trupi i këtyre vajzave ka diçka të pazakontë
Shkruar nga: A Naçi | Publikuar më: Wed Dec 6

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Iluzionet optike janë nga më të ndryshmet. Një i tillë që po përdoret gjithnjë e më shumë është pikturimi i trupit nudo në mënyrë që të duket sikur janë veshur rroba.

Mirëpo, mbrapa ngjyrave qëndron një trup krejtësisht nudo.

Eksperimente të shumta janë bërë në vende të ndryshme si qendra tregëtare apo në mes të rrugës për të analizuar nëse njerëzit e rastësishëm që hasin një personazh të tillë, i cili ka ngjyrosur trupin e tij nudo duke krijuar iluzionin optik si të jetë me rroba, mund ta vënë re apo jo.

I tillë ka qenë edhe rasti i dy vajzave të reja, të cilat pothuajse lakuriq kanë pikturuar trupin me qëllim që të duken sikur janë të veshura me rroba sportive, dhe më pas janë futur në një palestër fitnesi për të parë nëse ndonjëri prej anëtarëve të kësaj palestre do t’i vërente se ato janë lakuriq.

Sarah Reilly dhe Maria Luciotti që të dyja 30-vjeçare, kishin bashkuar forcat me artisten Jen Sidel për të zhvilluar një eksperiment.

Vajzat ushtronin pa ndonjë problem dhe më e rëndësishmja pa u vënë re nga askush që ato ishin lakuriq.

Vetëm në rastet kur vajzat i pyenin disa meshkuj nëse po vërejnë diçka të pazakontë, atëherë e kuptonin se ato kishin veshur vetëm të brendshme dhe asgjë tjetër.

Madje njëri prej tyre i largon syzet dhe sërish i vë për t’u bindur se ato vërtetë janë lakuriq.