Jeta Osh Qef
Home

Gjërat nga vitet ’90, që na bëjnë nostalgjikë
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Sun Dec 10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Të gjithë kemi kujtime të bukura nga e shkuara, sidomos nga gjëra që kemi pasur në vitet ’90 kur më së shumti hynë në Shqipëri pas rënies së diktaturës.

Më rënien e diktaturës, në tregun shqiptar u përhapën shumë produkte perëndimore, lodra dhe lojëra që për ata fëmijë të atij brezi ishin pasuri e paçmueshme.

Ndryshe nga sot që fëmijët s’kanë me çfarë të luajnë apo preferojnë më tepër lojërat dixhitalë në smartphone apo në kompjuter, brezi i viteve ’90 ka pasur shumë lojëra dhe gjëra të tjera për t’i kujtuar gjithë jetën pasi me ato gjëra jemi rritur.

Është vërtetë një nostalgji që t’i rikthehesh e t’i shohësh edhe njëherë gjërat me të cilat dikur jemi rritur,  dhe sot shumica e atyrë gjërave nuk ekzistojnë më.