Jeta Osh Qef
Home

Kinezi shpik pëlhuren magjike për tu bërë i padukshëm 100%
Nga: S.Shtjefni | Publikuar më: 15.12.2017, 15:17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Prej shume vitesh agjensite inteligjente të çdo shteti kanë dashur të avancojë drejt krijimit të teknologjisë për padukshmërinë totale.

Falë kësaj teknologjie që më së shumti e ka përdorimin në forcat e ushtrisë por edhe në shumë fusha të tjera.

Një kinez ka mundur që ta arrijë këtë shpikje përpara çdo agjensie të huaj.

Nuk dihet ende mënyra sesi ky mantel i padukshëm funksionon, por gjithsesi është gjeniale dhe e pabesueshme.

Shiheni videon më poshtë, e cila e tregon më mirë se për çfarë bëhet fjalë.