Jeta Osh Qef
Home

Fshati shqiptar, perla e braktisur e Ballkanit
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: Wed Jan 10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

fshati

Shqipëria duket se është një perlë që nuk është pazbuluar as nga vetë populli i saj.

Për ta vërtetuar këtë mjafton të bëni në një vizitë në shumë  fshatra të braktisur, të cilët duket se janë harruar së bashku me pasurinë e jashtëzakonshme historike që përfaqësojnë.

auto_fshati1515608335

Megjithatë herë pas herë duhet ndonjë i "huaj" që të na "kujtojë" për thesaret e jashtëzakonshme që fsheh vendi ynë.

auto_fshati21515608341

Observatori i Ballkanit ka publikuar së fundmi një foto-reportazh interesant nga Ivo Denchev.

auto_fshati51515608350

Fotografi ka vizituar zonën e Pukës në Shqipëri dhe ka mbetur i mahnitur nga bukuritë mbresëlënëse.

auto_fshati131515608372

Fshatrat në Shqipëri vazhdojnë të jenë akoma shumë të varfra dhe me pak banorë., pasi shumica e njerëzve janë dyndur në qytete me shpresën e një jete më të mirë.

auto_fshati81515608359

Megjithatë ka edhe nga ata që nuk pranojnë të "shkulen" nga rrënjët e tyre, me shpresën se turizmi do sjellë më shumë të ardhura

auto_fshati101515608363 auto_fshati111515608365 auto_fshati121515608369 auto_fshati131515608372 auto_fshati141515608376 auto_fshati81515608359