Jeta Osh Qef
Home

E veçanta e vajzës “sa një lopë”, pse të gjithë po marrosen pas tuleve të saj?
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: Fri Jan 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Shumë femra, e veçanërisht modele, do të kishin rënë në depresion nëse do të kishin trupin e saj, por kjo gjë nuk ndodh aspak me Julianna Mazzei, e cila e dashuron veten dhe nuk e ka problem edhe të quhet modele me përmasa të mëdha.

1

E reja është duke korrur sukses në internet dhe ka shumë ndjekës në rrjetet sociale. Gjithçka ka nisur pasi ka mësuar të dojë dhe të pranojë veten ashtu siç është.

2

Ajo herë pas here shfaq të gjitha format e trupit, të cilat janë larg të qenurit perfekte, por njëkohësisht trajton edhe probleme të kilogramëve të tepërt në jetën e çdokujt.

3

25-vjeçarja nga Toronto, Kanada, refuzon të humbasë peshë.

4

Ajo thotë:

Ndihem shumë seksi me trupin tim dhe më duket se edhe të tjerët më shikojnë si të tillë".

5

Edhe pse tani ka fituar vetëbesimin, Julianna rrëfen se jo gjithmonë ka qenë e thjeshtë për të. Herë pas here e ka pasur të vështirë të gjejë rroba, në shkollë e quanin edhe "lopë", e madje, një nga të dashurit e la pasi e quante të pashëndetshme, veç të tjerash.

6

7

 

 

8

13

12

11

10

9