Jeta Osh Qef
Home

Anglezët “shqyejnë sytë” nga fëmijët e pasur shqiptarë, jeta e tyre “u heq trurin”
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: Fri Jan 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

"Shumë prej nesh mund të ndihen disi dobët ekonomikisht në nisje të janarit, por kjo nuk vlen për fëmijët e pasur të Shqipërisë, të cilët janë trashëgimtarët e pasurive mileniale të elitës së vendit".

3

Kështu e nis Daily Mail një artikull kushtuar fëmijëve të pasur të Shqipërisë. Ata i referohen një llogarie në Instagram, në të cilën tregohet jeta luksoze dhe e shfrenuar e disa të rinjve brenda dhe jashtë vendit.

5

Kuptohet, të gjithë janë shqiptarë dhe nuk kursehen të tregojnë orët e shtrenjta, unazat, makinat luksoze, drekat e darkat, udhëtimet me jaht e vonë sa nga njëri vend në tjetrin, apo edhe veshjet e shtrenjta.

6

Shikojini vetëm më poshtë disa prej tyre.

9 8 7 5 15 14 13 12 11 10