Jeta Osh Qef
Home

Hedh makaronat për të vluar, gruaja shqyen sytë nga ajo që del nga uji
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: Sun Jan 14

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nuk është e rrallë që në Shqipëri të hasemi me raste të shumta të produkteve ushqimore që kanë kaluar datën e skandencës e madje mund të përbëjnë rrezik për shëndetin e konsumatorëve.

1

Një grua nga Mitrovica është habitur pasi ka blerë një pako me makarona dhe ka dashur t’i gatuajë ato. Zonja ka vluar ujin dhe pasi ka hedhur makaronat e blera në një prej dyqaneve të njohura në zonë, ka vënë re se makaronat kanë nisur të nxjerrin miza në sipërfaqe.

3

Gruaja është shprehur e habitur me faktin se ndonëse makaronat kishin afat, nga to dolën insektet.

4

Nëse do të ndodheshim në një situatë të tillë jashtë shtetit, të jemi të sigurt se kompania prodhuese do të kishte dëmshpërblyer të dëmtuarin e madje, rrezik do t’i merrte falas për gjithë jetën produktet ushqimore të atij lloji.

5