Jeta Osh Qef
Home

Çfarë fshihet pas ikonave japoneze në WhatsApp, kuptimi i tyre do t’ju befasojë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Sun Jan 21

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

WhatsApp ka më shumë se 100 emoji në aplikacionin e tij dhe po rritet.

Kompania ka njoftuar se do të vendosë ikona të reja në mënyrë që njerëzit të mund të shoqërojnë bisedat e tyre me këto simbole shumë të habitshme në mënyrë që tekstet e tyre mos të tregojnë mërziti.

Megjithatë, edhe pse WhatsApp vazhdon të punojë në emoji të reja, ka disa kuptime për të cilat përdoruesit janë mjaft kuriozë.

Ky është rasti i atyre që janë japonezë.

Këto simbole mund të gjenden duke klikuar në logon e WhatsApp. Ato nuk do të shkojnë pa u vënë re sepse janë të verdhë.

Përkundër kësaj, secili përfaqëson një fjalë ose fjali të caktuar që jo të gjithë e dinë se çka është.

A e dini se çfarë janë?

Shikoni të gjitha ato që ne të JOQ.al gjetëm: