Jeta Osh Qef
Home

Risia e fundit e WhatsApp, lajm i mirë për të gjithë përdoruesit
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Wed Jan 24

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Nëse ju jeni përdorues i rregullt i Whatsapp, me siguri që opsioni i fundit i tij do ju gëzojë. Bëhet fjalë për njoftimet.

Është në dorën tuaj të vendosni çfarë lloj njoftimet që për ju janë urgjente doni të merrni nga aplikacioni, si mesazhet e grupit në chat dhe çfarë lloji nuk doni aktualisht.

Aplikacioni mesazhik është përditësuar për të mbështetur Notification Channels një risi e Android.

WhatsApp ofron 10 kategori të Notification Channel që mund ti kontrolloni individualisht. Bëhet fjalë për: Group Notifications, Message Notifications, Chat History Backup, Critical App Alerts, Failure Notifications, Media Playback, Uncategorised, Other Notifications, Sending Media, dhe Silent Notifications. Çdo kategori ka opsione të ndryshme.

Për momentin Notification Channel është i vlefshëm vetëm në versionin Beta të WhatsApp.

whatsapp