Jeta Osh Qef
Home

Shpiket kamera që filmon të shkuarën, kompania synon tregun botëror
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Tue Jan 30

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

time machineRoader është një kamër si makinë kohe, e cila regjistron ngjarje që kanë ndodhur tashmë në të shkuarën.

Kjo kamër mund të filmojë 10 sekonda para se ju të vendosni të filmoni.

Idea është që të mund t’i lejojë përdoruesit që të kapin ngjarje që nuk mundën të kapin dot në kohë.

Roader mund të vihet në qafë por mund ta vendosni edhe në makinë, e thjeshte fare për ta përdorur dhe lidhet me nje aplikacion në telefonin tuaj.