Jeta Osh Qef
Home

“Toka është e sheshtë, NASA po fsheh Zotin”
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Fri Feb 2

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Në konferencën vjetori ndërkombëtare të komunitetit shkencor, i cili beson se Toka nuk është e rrumbullakët, por e sheshtë, janë lëshuar edhe njëherë deklarata të forta.

Akorduar fjalimeve të këtij komuniteti shkencor, Toka e rrumbullakët është vetëm një përrallë dhe se “shtëpia” jonë është e sheshtë. Janë akujt gjigantë në Polin e Veriut dhe Antarktida në jug që bëjnë të mundur të mos rrëzohemi prej saj.

Jo vetëm sot, por prej vitesh ka qindra pamje filmike dhe imazhe që provojnë se Dielli është qendra e sistemit tonë, komuniteti i “Tokës së sheshtë” parashtron me bindje ide kundër modelit heliocentrik, por forumet e tyre zhvillohen gjithnjë në internet që për shmangur pyetjet e vështira.

Pyetja e tyre e drejtpërdrejtë për NASA-n është: pse mbahet i fshehtë fakti që planeti Tokë është një disk?

Ndërkaq, në deklaratën e këtij komunitetit shkencor të dhënë për “This Week” thuhet:

NASA kërkon të fshehë Zotin duke folur për një sistem heliocentrik, pra me Diellin në qendër dhe planetët që rrotullohen rreth tij, kur në fakt është e kundërta.”