Jeta Osh Qef
Home

Njerëzit dembelë me një tru aktiv na prezantojnë idetë e tyre brilante
Nga: S.Bardhi | Publikuar më: 12.02.2018, 14:22

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Dembeli e gjen gjithnjë rrugën më të shkurtër dhe vetëm andej do t’i bjeri edhe nëse nuk është më e sigurta.

Megjithatë, janë disa dembelë që mendjen nuk e kanë të tillë, pasi idetë e tyre janë brilante në shumë raste.

Në foto-galerinë e mëposhtme do shikoni se çfarë bën një dembel ku lan dhëmbët, kur përton të fikë dritën, ku përton të mbajë telefonin në dorë, kur përton të ecë e gjëra të kësaj natyre.