Jeta Osh Qef
Home

Studimi që i bën meshkujt të shkallojnë: Madhësia ka rëndësi, por ajo e…
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: Mon Feb 12

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

UUntitled-1-660x330

Studimi që i bën meshkujt të shkallojnë: Madhësia ka rëndësi, por ajo e…

Kur bëhet fjalë për kënaqësinë seksuale midis një çifti, ajo që ka rëndësi është madhësia dhe forma e organit gjenital të djalit.

Një studim i ri ka vënë theksin tek anatomia e grave dhe përjetimet e tyre në organizëm gjatë kohës që kryejnë aktin seksual.

Për të përjetuar orgazmën, kënaqësia varet nga madhësia dhe pozicioni i vaginës.

Sipas studiuesve, nëse klitorisi është i pozicionuar 2.5 cm apo më pak nga trakti i urinës, femra do ta arrijë më lehtë orgazmën përmes seksit me penetrim.

Nëse klitorisi është i pozicionuar 3 cm apo më larg nga trakti i urinës, do të jetë shumë e vështirë arritja e orgazmës përmes seksit me penetrim.