Jeta Osh Qef
Home

10 filma horror bazuar në ngjarje të vërteta
Shkruar nga: A Shehaj | Publikuar më: Tue Feb 13

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Filmat horror nuk këshillohen të shikohen nga personat me zemër të dobët, për shkak të skenave tepër të forta që paraqiten në to.

Mirëpo disa prej këtyre filmave fshehin një problem edhe më të madh. Një pjesë e tyre nuk janë thjesht produkt i imagjinatës së regjisorit, por janë bazuar në histori dhe ngjarje reale.

Më poshtë po sjellim disa prej tyre.