Jeta Osh Qef
Home

Gjesti i shoferes në Tiranë rrezikon jetë njerëzish
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Thu Feb 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Me siguri trafiku dhe pritja në semafor është gjëja më bezdisëse për çdo shofer dhe pasagjer gjithashtu, por nëse të del ndonjë “shfaqje” ke me çfarë ta shtysh…

Një i ri sot ka fotografuar një zonjë pranë Spitalit Ushtarak, e cila vë make up-in teksa është në timon.

Nëse makina do ishte e fikur dhe e parkuar, këtu nuk do të kishte asnjë gjë të çuditshme, por zonja është në semafor dhe është shofere në këtë rast.

Ajo që i ka bërë përshtypje të riut është se veprimi i zonjës është një burim aksidenti, madje kjo nuk është hera e parë që rastis të shohim veprime të tilla në rrugët e Shqipërisë.

Kështu që, shoferë udhëtoni me kujdes, se nuk i dihet kurrë, ndoshta nuk do jetë dita juaj me fat kur një shofere harron të vërë make up-in në shtëpi dhe jo në makinë.