Jeta Osh Qef
Home

VIP-at shqiptarë para se të rregullonin dhëmbët
Shkruar nga: D.Cani | Publikuar më: 12.03.2018, 23:10

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Hej goca dhe çuna, dhëmbët e bukur janë gjysma e bukurisë!

Kështu që mos u mendoni dy herë kur ju duhet të shpenzoni për buzëqeshjen tuaj.

Të famshmit janë ata që duhet të kenë një paraqitje të kuruar fizike, kështu që mjaft prej tyre i kanë “vendosur paratë në gojë”, duke ndryshuar krejtësisht.

Gjithnjë e më shumë VIP-a u nënshtrohen ndërhyrjeve për zbukurimin e buzëqeshjes së tyre dhe ja cilët janë disa prej tyre.

Xing sjell më poshtë galerinë:

Share