Jeta Osh Qef
Home

Tatuazhet që do t’ju bëjnë të fërkoni sytë
Shkruar nga: S Shtjefni | Publikuar më: Sun Apr 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Tatuazhet po bëhen gjithnjë e më popullore në ditët e sotme.

Teknika të ndryshme janë duke u zbatuar vazhdimisht mes të rinjve, por më të preferuar janë tatuazhet 3D, pasi ofrojnë një vështrim tepër realist.

Disa tatuazhe janë aq të detajuara dhe kaq krijuese saqë është pothuajse e pamundur të kuptohen në pamje të parë.

"Bright Side" ka përpiluar një listë me fotot e tatuazheve me të mahnitshme në botë, të cilat me siguri do t’ju insipirojnë.