Jeta Osh Qef
Home

Shihni një këmbë, apo dy?
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Sun Apr 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Lojërat mendore për të cilat truri ynë na nënshtron në bashkëpunim me vizionin tonë janë të pabesueshme.

Kjo sfidë e re e vogël dhe virale do të bëjë që ju të dyshoni për të vërtetën e asaj që keni parë në fillim. Sa këmbë shihni në imazhin më post?

Polemika optike filloi me postimin e @milanoysl, një vajzë e zakonshme në rrjetet sociale.

Shikojeni më poshtë: