Jeta Osh Qef
Home

Imazhet që tregojnë realitetin e lidhjeve afatgjata
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: Fri Apr 20

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Artistja amerikane e ilustrimeve, Amanda Olenader, ka punuar së fundmi 36 imazhe që shfaqin jetën e çifteve të cilët janë prej muajsh bashkë.

Për këtë punim, Amanda është shprehur se e ka frymëzuar bashkëjetesa dhe marrëdhënia që ka me të dashurin e saj.

Amanda e sjell dashurinë në një trajtë tjetër, në formën reale të saj se si vepron një çift kur nuk është në publik.

Artistja është shprehur:

Habitem nga mënyra se si sillet një çift kur është vetëm në shtëpi. Këto sjellje nuk mund të kapen dot me foto dhe kjo është arsyeja që i vizatoj.”

Unë e gjeta veten në këtë galeri, nuk e di për ju lexues…