Jeta Osh Qef
Home

Ndryshojnë rregullat në Facebook, nëse bëni këto gjëra do t’ju fshihet profili
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Fri Apr 27

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Facebook ka njoftuar së fundmi çdo përdorues se do të bllokojë profilet dhe ka zbuluar standardet, të cilat nëse shkelen nuk do t’ju japin akses.

E në listën e gjërave përfshihet:

Postimi i çdo lloj përmbajtjeje me qëllim të dhunshëm ose përmban kërcënime është rreptësisht e ndaluar.
Nëse zbulohet se promovoni krimin, shisni drogën ose armët, llogaria juaj do fshihet menjëherë.

Siguria e përdoruesve të Facebook është vënë në rrezik nga sulmi kibernetik.
Nëse do ketë ngacmim të vazhdueshëm, përfshirë keqpërdorimin e postimeve apo fotove, nuk tolerohet.

Postimet me përmbajtje të papranueshme, si zhveshja monitorohen dhe hiqen menjëherë.
Kjo gjë përfshin fjalimet fyese, diskriminimin, dhunën dhe lakuriqësinë.

Facebook përcakton postimet që synojnë të shkaktojnë dëme emocionale dhe fizike, të cilat fshihen menjëherë nëse kërcënohet siguria e përdoruesit.
Përmbajtjet përmbushin kërkesat e "integritetit dhe origjinalitetit", prandaj Facebook zbulon nëse përdoret një emër i rremë dhe fshin llogarinë tuaj.
Ndërsa për lajmet e rreme, nuk shkaktojnë asnjë problem.

Facebook e fshin llogarinë tuaj nëse ju e kërkoni.
Nëse ndodh që një person humb jetën, stafi i kompanisë Facebook fshin llogarinë nga kërkesa e konfirmuar e familjes tuaj.

Social-Media-Apps-And-Computer-Keyboards