Jeta Osh Qef
Home

Pse nuk duhet të shkoni tek fallxhoret, e frikshme ajo që ju bëjnë
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Tue May 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Mendja e njeriut është shumë e fuqishme.

Nëse ju e programoni mendjen tuaj në drejtimin e duhur ju do të jeni në gjendje për të arritur çdo gjë që dëshironi.

Psikologët thonë se parashikuesit e fatit mund të programojnë nënvetëdijen e njeriut.

Edhe parashikimet negative dhe pozitive bindin mendjen tuaj se diçka e mirë apo e keqe do të ndodhë.

Fallxhorët shpesh dëmtojnë jetën e njerëzve duke i thënë gjëra negative.

Mendja mund të shërojë apo të prodhojë sëmundje të ndryshme, prandaj kini kujdes dhe mos lejoni të programojnë mendjen tuaj me mendime negative.

asas

Ju jeni vetë krijuesi i fatit tuaj.

Çdo ditë dhe çdo minutë ju krijoni dhe ndryshoni jetën tuaj. Sipas teorisë së probabilitetit, çdo qenie njerëzore ka shanse të barabarta për të përmirësuar apo të shkatërruar jetën e tij.

Nuk keni nevojë të komplikoni jetën tuaj duke vizituar fallxhoret.

Ju duhet të merrni, një herë dhe përgjithmonë, përgjegjësi për të ardhmen tuaj.