Jeta Osh Qef
Home

Ju bëhen sytë të kuq flakë dhe ju zverdhen thonjtë? Trupi juaj po ju dërgon sinjale…
Shkruar nga: F Tenolli | Publikuar më: Tue May 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Trupi shpeshherë na dërgon sinjale që nuk jemi në gjendje t’i kuptojmë.

Kjo për shkak të faktit të thjeshtë se jo të gjithë jemi mjekë apo edhe pasi mendojmë se janë gjëra tërësisht të zakonshme.

Disa nga sinjalet që dalin në sipërfaqe të lëkurës tonë, na tregojnë shumë dhe nuk do ishte mirë t’i injoronim sado të vogla të duken.

Mund të nisë që nga një skuqje e lehtë e syve e deri tek zverdhja e thonjve për të kuptuar se ka diçka që nuk shkon me trupin tonë.

Më poshtë janë disa nga shenjat më të zakonshme: