Jeta Osh Qef
Home

Studimi: Meshkujt nuk martohen me femrat që dashurojnë
Shkruar nga: L Çela | Publikuar më: Tue May 15

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Signs-You-Will-Get-Married-LateNjë e treta e meshkujve martohet me dikë edhe pse e dinë se nuk është “ajo për të cilën kanë ëndërruar”. Ky është hulumtimi i faqes së internetit “Match”, në të cilin kanë marrë pjesë pesë mijë veta.

Duke marrë parasysh se janë të bindur se për çdokënd nuk ekziston personi ideal, të anketuarit vendosin të lidhen përjetë me femrën me të cilën nuk janë të dashuruar.

31% të meshkujve konfirmojnë se janë gati të martohen me një femër me të cilën nuk janë çmendurisht të dashuruar.

Pra, për gati një të tretën e meshkujve nëse një femër paraqet cilësitë e duhura, dashuria e madhe apo pasioni, nuk janë elementë çelës për t’i kërkuar dorën.

Këta të fundit janë gati të martohen me dikë që është “perfekte në letra” dhe jo të presin të gjejnë dashurinë me D të madhe.