Jeta Osh Qef
Home

Nëse i bëni këto gjëra në shtrat me partnerin do ndaheni shumë shpejt
Shkruar nga: D Cani | Publikuar më: Thu May 17

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Çdo çift duhet të flasë për marrëdhënien e tyre seksuale.

Në disa momente, duhet të jenë të kujdesshëm, sepse një fjalë e gabuar, mund t’ju prishë punë.

Ja cilat janë fjalët që nuk duhet të përdorni në shtrat, në çastet e nxehta seksuale:

Mos përmendni emrin e tij

Edhe pse mund të jeni të sigurt, për emrin e tij, sërish merrni parasysh edhe faktin se mund të gaboni. Në një moment mund të ngatërroheni pa dashur dhe çdo gjë merr fund.

Ish-i im e pëlqente këtë gjë

Partneri aktual nuk ka interes si ka qenë marrëdhënia jote me ishin tuaj. Nëse e thoni këtë gjë, do e bëni xheloz, sese duket sikur ju imagjinoni seksualisht ende ish-in tuaj.

Jo në këtë mënyrë

Gjatë marrëdhënies seksuale, nuk është mirë t’ja vini në pah se nuk e dëshironi këtë gjë.  Kur të jeni në një vend tjetër. Jo në shtrat, bëjani të ditur, sepse në shtrat do humbë entuziazmi.

Mos ndalo tani

Edhe pse kënaqësia nuk është e njëjtë, mos u bëni egoistë, duke i thënë të mos ndalojë.

Duhet të bëj një telefonatë, ose të dërgoj mesazh

Ky do ishte kulmi, sepse nuk do i vini prioritet jetës suaj seksuale. Gjërat presin!

Arrite në orgazëm?

Ka disa gjëra që nuk duhet të pyesni, por kuptohen. Në këtë rast, partneri edhe mund të detyrohet t’ju gënjejë.

9305f86907880e8844329d9648e0afc6