Jeta Osh Qef
Home

Vajza shkrep foton prekëse tek varrezat e Tufinës
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 10/06/2018 14:11

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Qeni është ndër kafshët më besnike ndaj pronarit të tij dhe kjo gjë është parë shumë herë nëpërmjet historive të ndryshme nga mbarë bota.

Njeriu tradhtohet nga bashkëshorti/ja, motra, vëllai, shoku e shoqja, por kurrë nuk tradhtohet nga qeni i tij. Një qen të cilin e ke rritur dhe ushqyer nuk të kafshon kurrë, madje edhe nëse ndaheni për disa kohë ai të njeh nga nuhatja dhe do tundë bishtin në sekonda.

Shpeshherë në media të huaja janë postuar raste kur qentë vizitojnë varret e pronarëve të tyre dhe kjo është parë edhe sot në varrezat e Tufinës.

Një qytetare ka shkuar për JOQ.al:

Përshëndetje JOQ! Qeni sipër varrit sot në Tufinë, sot për natë Kadri. Erdhi pak vërdallë dhe vetëm kur u hodh sipër tij dhe e shikonte me gjithë vëmendje.
Hera e parë që e shikoj një gjë të tillë. O Zot ngela, u shtanga! Ndoshta nuk duket aq e habitshme sa e shpjegoj unë por unë s’kisha parë kurrë një skenë të tillë. Mendoj se hipi qëllimisht aty dhe është pranë pronarit të tij, sepse sikur e kërkoi, i erdhi vërdallë 2-3 herë dhe hipi aty.”