Jeta Osh Qef
Home

Çfarë fshihet pas skenave të filmave që na mbajnë të mbërthyer pas ekranit?
Shkruar nga: G Hasani | Publikuar më: 13/06/2018 14:07

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Është tashmë  një fakt i njohur se filmat dhe shfaqjet televizive përdorin efekte speciale për të krijuar magji në ekran.

Por ne rrallë kemi një shans për të parë se si duken skenat para se këto efekte të zbatohen.

Kur filmi i Marvel, "Avengers: Infinity War" arriti fitime prej më shumë se 1.9 miliardë dollarë, shumë prej nesh pyetën veten se si këta superheronj mund të dukeshin pas skenave.

Në fotot e mëposhtme ju tregojmë disa nga fotot më interesante që tregojnë se si shumë filma dhe emisione televizive që ne i kemi të preferuara mbështeten tek këto efekte speciale për të na përcjellë emocionin që marrim.