Jeta Osh Qef
Home

Vrasësit serialë më famëkeqë të historisë
Shkruar nga: S Bardhi | Publikuar më: 14/06/2018 11:02

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Që në fillim të viteve 1800 Shtetet e Bashkuara kanë parë vrasës të cilët kanë kryer vrasje të rënda dhe të një tjetër niveli.

Vrasjet më të ethshme dhe më të rënda janë të regjistruara në SHBA dhe kjo  ka bërë që të kenë jehonë përtej Amerikës Jugore dhe Veriore.

Që nga 1800-ta vrasësit serialë kanë frymëzuar edhe regjisorët, të cilët janë përpjekur të hyjnë në mendjet e tyre për të sjellë filma sa më afër realitetit, kujto “Mindhuter” ose “I’ll be Gone in the Dark”.

Më poshtë do gjeni një listë të burrave dhe grave, madje edhe familjeve, që ishin vrasës serialë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Si duket një vrasës? Shfletoni galerinë për ta zbuluar./JOQ.al